Back

Formació per nens i nenes

A Go Idiomes trobaràs cursos adreçats als petits de la casa. Els alumnes trobaran un espai per familiaritzar-se amb la llengua anglesa i adquirir coneixements dia rere dia.

El mètode que s’aplica a les nostres aules és motivador i inclusiu mitjançant el joc com a principal eina d’aprenentatge per tal d’assolir els nostres objectius.

 

Formació per adults ( català, anglès, alemany i francès)

Des de Go Idiomes, considerem molt important l’aprenentatge al llarg de la vida. L’educació d’adults permet que les persones adultes desenvolupin capacitats, enriqueixin els coneixements i millorin les competències tècniques i professionals. És per aquest motiu que oferim cursos d’idiomes adreçats a totes les franges d’edat.

Repàs

A vegades ens trobem que els nostres fills/es tenen dificultats en alguna assignatura i necessiten reforçar-la. A Go Idiomes els ajudarem a superar aquestes dificultats fent un seguiment exhaustiu de les activitats que han de realitzar ja sigui a l’escola o a l’institut i, si és necessari, es mantindrà contacte directe amb el seu o la seva mestre/a per tal d’acompanyar a l’alumne/a d’una manera més efectiva i poder així respondre d’una manera més satisfactòria les seves necessitats

 

Informàtica

Les noves tecnologies de la informació i la comunicació són ja una realitat dins del món educatiu i del lleure. Per això, creiem convenient la necessitat de conèixer i saber utilitzar un ordinador, per tal d’aprendre a aprofitar-lo i fer-ne un bon ús.

De forma amena i pràctica aprenen a treure un bon profit de l’ordinador. Preparem sessions basades en l’ús pràctic d’ordinadors personals, amb programes que combinen gràfics, imatges i texts, sessions d’internet i tècniques multimèdia

Goidiomes_foticos1

Cursos presencials

Cursos d’anglès a tots els nivells, exàmens oficials, english business, conversa, proves de nivell. Altres idiomes: alemany i francès. Cursos de repàs, tablets i informàtica. Servei de traduccions.

Goidiomes_foticos2

Cursos + classe en viu online

Classes en viu online, per fer classes còmodament des de casa com si estiguéssis en una de les nostres aules.

Goidiomes_foticos3

Material educatiu Cambridge

Cursos monogràfics online. Els llibres i material educatiu està avalat per la University of Cambridge. Exàmens oficials i exercicis homologats amb el segell UofC.

Necessites ajuda?